majajonssonn.blogg.se

halloo

Publicerad 2012-10-23 18:51:06 i Allmänt,

Just nu känner jag att jag bara vill leva livet och ha kul. Tiden räcker inte till för att hinna blogga då tyvärr, kanske startar upp den på nytt sen när det blir lov. Vi ser vell!
 

Blandat

Publicerad 2012-10-18 21:53:15 i Allmänt,

Dagen började bra med sovmorgon och sen hade vi en lektion och efter det prov och sen slutade vi efter provet så vi kunde då sluta och då for jag till stallet och red lite dressyr på Kopis, provade att rida på ett rakt gummibett och hon var riktigt lätt i munnen och väldigt fin, ska nog prova rida lite mer på det. Jag drog även fram lite cavalettibommar och travade över.
 
Det var en delen som var bra, jag skulle sen ta bussen hem. Jag var väldigt hungrig och ville komma hem fort. Stod och väntade på bussen, tror ni inte att det kör förbi mig... Blev inte lycklig om man säger så, stod kvar och väntade i en halvtimme på nästa buss och tror ni den stannar? NEJ... Även fast jag stod i ljuset av en lampa och viftade med mobilen. Måste nog täcka mig med reflexer nästa gång, tur jag har en snäll morfar som skjutsade hem mig iallafall <3
 
 

åååh

Publicerad 2012-10-17 21:15:26 i Allmänt,

 
Vädret är hemskt, har en massa plugg jag måste göra och allt möjligt.. Känner mig inte så taggad på livet just nu så uppdateringen kanske inte kommer att vara den bästa, men men..

Tråkigt men sant

Publicerad 2012-10-14 17:59:05 i Allmänt,

Kopia har nu flyttat från fällbäcken till Tuvastallet och jag hoppas att hon ska trivas, innan hon flyttade in så tävlade jag ju lb:2 på srk. Kopia var spänd men ändå duktig allt är ju bättre än gårdagens lb:0. ;)
 

Tävlingen

Publicerad 2012-10-13 21:05:17 i Allmänt,

Första klassen gick hur dåligt som hellst hon var bara spänd och väldigt rädd för dommaren, procenten vill jag inte ens skriva ut.. Men det gick då bättre i andra klassen, hon var väldigt avspänd och fin. Dock blev det fula galoppfattningar ett avbrott i galoppen, men i övrigt var hon jättefin!
 
Är då nöjd efter andra klassen, imorgon blir det bara att rida en klass. LB:2 som är på 60m bana, hemskheter.. Förhoppningsvis är hon lika fin imorgon som i LB:1 fast lite piggare kanske. :)
 

Dressyrtävling imorgon

Publicerad 2012-10-12 21:51:27 i Allmänt,

Yes, dressyrtävling på srk är det imorgon och på söndag för min och Kopias del. Förhoppningsvis är hon lite lugnare än sist vi tävlade hehe, tur hon är söt iallafall så det spelar ingen roll hur det går egentligen. ;)
 
/MJ

Min underbara ponny<3

Publicerad 2012-10-11 22:26:20 i Allmänt,

Kopia var så himla duktig idag på hoppträningen, så sjukt duktig är hon. Slog även vårat höjdrekord som nu är ca 110cm! Kan inte fatta att hon är som min, jag har haft så sjukt tur att få hitta den perfekta ponnyn för mig såhär. Det kommer komma film från början av ridpasset så håll ut!
 

Att ni fortsätter ändå..

Publicerad 2012-10-09 10:10:33 i Allmänt,

..Jag verkar då ha trogna läsare även fast det inte är så många, och det är ju kul iallafall. Kopia kommer att flytta till tuvastallet då det blir mycket smidigare eftersom att vi bor i skelleftehamn. Även för att det är så nära att rida till ridhuset, typ 15min skritt så är man där. Helt perfekt om mamma jobbar eller något.  
 
Kommer att göra en nystart på bloggen på nån dag, men en ny fin header. Och då även i ett nytt stall, så det känns bra. Så håll ut, jag kommer tillbaka!
 
 

0 inspiration

Publicerad 2012-10-04 21:55:28 i Allmänt,

Har en stor bloggtorka just nu, känner bara att det är tråkigt att blogga och läsarna blir bara mindre och mindre.. Det är ju inte speciellt taggade heller, aja.. 
 
Dressyrträning var det idag, Kopia var så himla överpigg men hon skötte sig ändå bra, iallafall i början då vi tränade på lite tempoväxlingar. Sen när vi red lite skänkelvikningar blev hon dock spänd och sprang mest bara på för att komma undan. Red då halvt igenom istället för snett igenom för att bromsa upp lite och det funkade faktiskt rätt bra. Hon var då duktigare i andra varvet också. 
 
Dålig mobilbild på Kopia här om dagen :)
 
/Maja

Vila idag

Publicerad 2012-10-03 19:39:15 i Allmänt,

 Kopia fick då vila idag mamma var snäll och mockade när hon hade släppt ut hästarna. Igår for jag ut i skogen och busade lite. Lät henne sträcka ut i galopp och hon tycker de är sååå kul, dock var jag lite jobbigt med henne också och tränade på att korta galoppen för att stärka galoppen. De tyckte hon var jobbigt, men hon var då duktig. :)
 

Busan

Publicerad 2012-10-01 22:35:10 i Allmänt,

Idag fick kopia bli löslongerad på banan, hon var inte alls så taggad i början och hon stannade mest bara och åt gräs på kanterna... Sen blev hon sur på mig när jag sen smackade på henne, lille stois. Aja, här nedan har ni en film från idag, här hade hon dock jagat upp sig och sprang och blåste väldigt mycket. Snygg är hon då!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela